Ana Sayfa>CIO Ödülleri’nden Deutsche Messe’ye büyük ödül!

CIO Ödülleri’nden Deutsche Messe’ye büyük ödül!

2018 CIO Ödülleri

CIO Ödülleri’nden Deutsche Messe’ye büyük ödül!

CIO Ödülleri’nden Deutsche Messe’ye büyük ödül

Dünya çapında 100’ü aşkın ülkede faaliyet gösteren ve alanlarının en büyük sanayi fuarlarını organize eden Deutsche Messe’nin Türkiye Ofisi Hannover Fairs Turkey, CIO Dergisi’nin yayınlanmakta olduğu tüm ülkelerde düzenlediği en saygın IT ödül programlarından biri olan CIO Ödülüne layık görüldü.

IDG lisansı ile 40’tan fazla ülkede düzenlenen ve teknoloji liderleri için en prestijli ödüller arasında sayılan CIO Ödülleri’nin 9’uncusu, Dünya gazetesi ve CIO Dergisi tarafından Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu. 12 CIO’nun ödülle onurlandırıldığı organizasyon, uzman isimlerden oluşan jüri üyeleri tarafından 5 önemli kritere göre yapılan değerlendirme sonucu hayata geçirdikleri projelerle şirketlerine değer katan teknoloji liderlerine verildi.

İnovasyon alanında geliştirdiği nitelikli projelerle geleceğin dünyasında yerini alan ve Endustri 4.0 konseptiyle düzenlediği fuar ve organizasyonlarıyla sektöre öncülük eden Deutsche Messe A.G’nin Türkiye ofisi Hannover Fairs Turkey hayata geçirdiği “Mobile Application with Indoor Navigation” uygulamasıyla CIO Ödülünün de sahibi oldu. . Hannover Fairs Fuarcılık CIO’su Cihan Keser, ödülünü Radore Satış ve Pazarlama Direktörü Ergin Kılınç’ın elinden aldı.

Katılımcı ve ziyaretçilerine karmaşık ve büyük fuar salonlarında zaman ve performans açısından verimli bir fuar deneyimi yaşatmayı amaçlayan  “Mobile Application with Indoor Navigation” projesiyle ödül alan Hannover Fairs Turkey’nin hayata geçirdiği uygulama Apple Store'da en çok indirilen iş uygulamaları arasında 3. sıraya kadar yükselmişti. 

Fuar alanında çatılara yerleştirilen 600 adet beacon ile müşterilerin cep telefonundaki bluetooth sinyallerini yakalayarak gerçekleştirilen çalışmanın en önemli kısmı müşterilerin konumunu kapalı alanda dahi tayin edebilmek. Uygulama sayesinde ziyaretçi ve katılımcılar diledikleri stantlara, konferans salonlarına ya da ortak alanlara rota çizip kolayca ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra, uygulama sayesinde standlı katılım sağlayan firmalar içinse lokasyon bazlı, direkt hedef kitle odaklı, eşsiz bir reklam verme platformu yaratan uygulamanın sağladığı kolay kullanım olanağı da fark yaratan özellikleri arasında yer alıyor.

Small Title: 

2018 CIO Ödülleri

2018 CIO Ödülleri

Haberler

ISK-SODEX ARENA, Ustalar Ligi ve Geleceğin Ustaları yarışmaları ile sektörün en iyilerini ve geleceğin ustalarını belirleyecek

Halı ve zemin kaplamaları sektörünün lider fuarı DOMOTEX Turkey kapılarını açtı

DOMOTEX Turkey halı ve zemin kaplamaları sektörü devlerini Antalya’da ağırlayacak

Hannover Fairs Turkey e-Bülten

  • En son haberler ve önemli tarihler
  • Fuar ziyaretleri için daha fazla hizmet
  • Heyecan verici özel promosyonlar ve teklifler